Know-how

”I dessa tider måste vi både ta hand om varandra och värna oss själva”

”Håll Sverige igång är ett initiativ skapat av företag, för företag. Förhoppningen är att kunna hjälpa varandra under den kris som råder i Sverige som resultat av Coronaviruset.”

Cready är ansluten till Håll Sverige igång

Den pågående pandemin skapar stora utmaningar i företagslivet och i dessa tider måste vi både ta hand om varandra och värna oss själva. Cready erbjuder därför dig som företagare extra hjälp och stöd.

Med anledning av coronaviruset och i samarbete med Håll Sverige igång har vi satt ihop ett expertteam inom ekonomi, juridik och programmering. Vi utarbetar gratis tillsammans med dig en handlingsplan med smidiga speciallösningar som hjälper dig att snabbt få betalt samtidigt som du behåller dina goda kundrelationer.

Vi erbjuder:  

  • ♥ Gratis registrering som ny kund hos Cready
  • ♥ Gratis samtal till din kund innan inkassokrav (ord. 40 kr/samtal)
  • Gratis affärsjuridisk rådgivning i 40 min

Vilka är dina behov? Berätta för oss! Kanske en extra vänlig påminnelse, ett telefonsamtal innan inkassokrav eller erbjuda en avbetalningsplan direkt? Vi fixar det. Oavsett om du är ett litet eller stort företag, har få eller många fakturor – vi gör ingen skillnad på våra kunder och vi förstår att extraordinära tider kräver extraordinära lösningar.