Inkasso

Inkasso

Få betalt och behåll dina goda kundrelationer. Vi på Cready skäddarsyr en inkassoprocess för ditt företag utifrån dina förutsättningar och önskemål. På så sätt kan du behålla ett stabilt kassaflöde och slippa agera bank åt dina kunder. Våra smarta techlösningar kombinerade med personlig handläggning hjälper dig att fokusera på din kärnverksamhet.

Få betalt med vår inkasso

Vi på Cready tar respekt och artighet på största allvar. Ibland blir en faktura obetald och det löser sig inte på annat sätt än med inkasso – det är då viktigt att processen går så smidigt och enkelt som möjligt. Därför återkopplar Cready alltid direkt till dig och föreslår en handlingsplan anpassad för ditt ärende och din kund.

Hos oss blir din kund alltid bemött på ett medmänskligt sätt så förtroende skapas och en dialog upprättas. På så vis uppnås snabbast och bäst resultat och du behåller din goda kundrelation.

Varför välja Creadys inkasso?

Det ska vara enkelt med inkasso. Vi sätter tillsammans med ditt företag upp rutiner kring hur dina inkassoärenden ska föras framåt.

Du kan välja Creadys redan etablerade metoder, eller påverka processen med önskemål allt efter ditt kundsegment och unika omständigheter – möjligheterna är oändliga i vårt eget molnbaserade system. 

Om det skulle visa sig att din kund just nu inte har betalningsförmåga så arbetar vi engagerat över tid för att du ska få betalt. Ärendet läggs då på långtidsbevakning och vi ser till att din fordran inte preskriberas.

Efterfrågar du tekniska speciallösningar är vi alltid nyfikna och öppna för att hjälpa dig!

Inkassokrav

Ärendet registreras och inkassokrav skickas ut. Vi avvaktar därefter enligt tidsfristen på kravet innan vi går vidare med nästa åtgärd.

Fortsatta åtgärder

Om det krävs, vidtar vi fortsatta åtgärder i ärendet enligt de rutiner vi avtalat. Det kan innebära en ansökan om betalningsföreläggande hos Kronofogdemyndigheten.

Betalning

När din kund betalar, avräknar vi beloppet och gör en utbetalning till dig tillsammans med en avräkning.

Rutiner

Vi sätter gemensamt upp rutiner kring hur ärendet ska hanteras. Vi agerar och följer rutiner som passar för ditt företag.

Efterbevakning

Om din kund inte kan betala sin skuld på kort sikt har vi möjlighet att erbjuda långtidsbevakning. Det innebär att vi aktivt över tid arbetar för att hitta lösningar för båda parter.

Integration

Om du efterfrågar tekniska speciallösningar är vi alltid nyfikna och öppna för att hjälpa dig.

Jag kan verkligen rekommendera Cready.
En ung organisation, ja visst. Men här erbjuds ett personligt engagemang.
Jag fick hjälp att ta mig igenom en besvärlig situation. Ingen fråga var besvärlig,
jag fick pedagogiska svar och kände mig trygg hela vägen. Slutresultatet blev också det bästa!”

– Birgitta Plyhm
Plyhm Kommunikation AB

Har du endast ett engångsuppdrag? Klicka på knappen nedan!

Skickar du fakturor via Fortnox? Klicka på knappen nedan!

Har du ett flöde av inkassoärenden? Klicka på knappen nedan!

Nyfiken på att veta mer?

Vårt affärssystem är molnbaserat och skapat för inkassotjänster. Ett molnbaserat system ger flexibilitet och är smidigt att integrera med. Vill du komma i kontakt med oss för att höra vad vi kan erbjuda dig och ditt företag?

info@cready.se

08-121 389 70