Fakturaservice

Fakturaservice

Vill ni ha en smidigare och mer optimerad fakturahantering? Cready erbjuder moderna lösningar anpassade efter ert företag. Vi skräddarsyr hanteringen efter era behov och önskemål. 

Frigör tid med vår fakturaservice

Goda rutiner är viktiga när det gäller hanteringen av fakturor, det kan vara avgörande för att få betalt i tid och upprätthålla ett jämnt kassaflöde.

Att följa upp fakturor kan vara resurskrävande och ta dyrbar tid från kärnverksamheten. Med våra flexibla tech-lösningar sköter Cready er fakturaservice precis på det sätt som ni önskar. Gör som många andra företag och låt oss bli er förlängda arm. 

Medmänsklighet och respekt är Creadys ledord när det gäller kundbemötande, vi förstår att dina kunder är viktiga. Med unika lösningar erbjuder vi varierade hanteringar baserat på era olika kundsegment. 

Varför välja vår fakturaservice?

Cready genererar, distribuerar och kommunicerar era fakturor med personligt engagemang och noggrannhet. 

Vi erbjuder kompletta och optimerade lösningar inom fakturaservice. Ni skickar enkelt in era fakturaunderlag, automatiskt via integration eller på annat sätt som ni väljer. Ni får en skräddarsydd hantering som passar just ert företag. Välj själv grafisk design på fakturan eller använd vår neutrala layout. Fakturan distribueras sen enligt de alternativ du vill erbjuda dina kunder.  

Cready följer därefter effektivt upp dina fakturor med påminnelser och kravhantering. Resultatet för er är mindre administration, jämnare likviditet och mer tid åt kärnverksamheten.

Distributionsval

Fakturan kan skickas ut på olika sätt. Vi erbjuder vanlig postal faktura, e-postfaktura (mail med PDF-faktura) och faktura via Kivra (med betalfunktion).

Hantering

Vi anpassar hanteringen av fakturan efter dina önskemål. Om fakturan är obetald och förfallen skickar vi ut påminnelse. Vi anpassar hanteringen med antal dagar tills påminnelsen skickas ut samt distributionsval av påminnelsen.

Optimering

Om du har olika typer av kunder kan vi skräddarsy hanteringen efter dessa. Uppdelningen kan göras på privatpersoner och företag men även beloppsgränser.

Anpassningar

Om du vill kan vi anpassa din faktura med marknadsföring eller en textruta med information som vi skräddarsyr efter önskemål.

Samtal

Om du vill ringer vi upp din kund efter en påminnelse för att undersöka varför inte betalningen inkommit.

Integration

Om du efterfrågar tekniska speciallösningar är vi alltid nyfikna och öppna för att hjälpa dig.

Prislista för fakturatjänster

Tjänst

E-post

Kivra

Postal (A-post)

Faktura

5,00 kr/st

9,50 kr/st

11,00 kr/st

Påminnelse

0,00 kr

0,00 kr

0,00 kr

Tjänst

SMS

1,00 kr

Jag kan verkligen rekommendera Cready.
En ung organisation, ja visst. Men här erbjuds ett personligt engagemang.
Jag fick hjälp att ta mig igenom en besvärlig situation. Ingen fråga var besvärlig,
jag fick pedagogiska svar och kände mig trygg hela vägen. Slutresultatet blev också det bästa!”

– Birgitta Plyhm
Plyhm Kommunikation AB

Nyfiken på att veta mer?

Vårt affärssystem är molnbaserat och skapat för fakturaservice. Ett molnbaserat system ger flexibilitet och är smidigt att integrera med. Vill du komma i kontakt med oss för att höra vad vi kan erbjuda dig och ditt företag?

info@cready.se

08-121 389 70