Snabb & innovativ inkasso

Få betalt utan att riskera kundrelationen.
Cready erbjuder innovativa techlösningar inom inkassohantering och anpassar kravåtgärder för ditt företag.

Experter inom inkasso

Få betalt och behåll dina goda kundrelationer. Vi på Cready har erfarenhet från alla tänkbara branscher och olika typer av fordringar. Med snabba och lösningsorienterade åtgärder arbetar vi för bästa möjliga resultat för ditt företag. På så sätt kan du behålla ett stabilt kassaflöde och slippa agera bank åt dina kunder. Våra smarta techlösningar kombinerade med personlig handläggning hjälper dig att fokusera på din kärnverksamhet. Vi på Cready tar respekt och artighet på största allvar. Hos oss blir din kund alltid bemött på ett medmänskligt sätt så förtroende skapas och en dialog upprättas. På så vis uppnås snabbast och bäst resultat och du behåller din goda kundrelation.

Så här fungerar det

Att bli kund är enkelt & kostnadsfritt – inga bindningstider eller årsavgifter!

1. Fyll i formuläret "Bli kund"

Enkelt, snabbt och kostnadsfritt skickas därefter avtal för digital signering. Som kund får du tillgång till vår portal. Om ni är flera användare får alla självklart unika inloggningar.

2. Ladda upp inkassouppdrag

Registrera ditt inkassoärende direkt i portalen. Om ni har flera ärenden kan vi ta emot dem via fil (CSV). Vi har även färdiga API-lösningar direkt in till vårt system.

3. Klart!

Du kan nu lägga tiden på din kärnverksamhet och låta oss ta hand om ärendet. Via portalen kan du följa hanteringen av ditt ärende. Du får betalt så fort din kund betalar. 

diego-ph-fIq0tET6llw-unsplash

Följ ärenden i realtid

Tillgång till vår egenutvecklade molnbaserade portal där ni ser all information direkt i ärendet.

Personlig kontakt

Du och dina kunder är viktiga för oss och vi förstår vikten av att bibehållen en god relation. Varje ärende behandlas med respekt och varsamhet.

Inget bundet avtal

Att du som kund är nöjd är viktigt för oss. Vi tror inte på att man ska låsa in kunder med bindningstider utan vi vill att du ska stanna för att du är nöjd.

Läs vad våra nöjda kunder tycker:
Cready AB
5.0
Based on 5 reviews
powered by Google
Vi använder oss av Cready AB för samtliga av våra verksamheter. Vi hade inte klarat oss utan deras tjänster. Alltid ett samtal bort och får ärenden/frågor lösta/besvarade på direkten. Något som vi saknat tidigare. Vi är väldigt nöjda! Tack för allt!
Helena De La HozHelena De La Hoz
15:40 29 Feb 24
Supernöjd med hjälpen vi får från Cready. Snabba svar och bra kommunikation.
Felix SteinFelix Stein
09:26 28 Feb 24
Alltid bra service och mycket kunniga människor. Rekommenderad!
Johan LundinJohan Lundin
11:34 29 Sep 23
Mycket bra service som hjälper oss hantera stora flöden av fakturor!
Studio DQStudio DQ
13:34 03 Jun 22
Rekomenderas varmt! Snabba, professionella och trevliga.
js_loader

Användarvänlig plattform/portal

Klicka gärna runt bland flikarna för att se vår portal dit ni får inloggning och kan se era ärenden.

Vanligaste frågorna

Vad kostar det?
Du får tillbaka 100 % av fakturans belopp och vi behåller avgifter och dröjsmålsräntor som vår intäkt. Se vår prislista.

Vad får vi för underlag från er?
Vid betalning från din kund skickar vi en avräkning i PDF-format. Det går även att få avräkningen i csv-format. Vi kan även kontinuerligt skicka skräddarsydda rapporter över ärenden.

Vi är nöjda med vårt befintliga inkassobolag, varför ska vi byta?
Vi kan i de flesta fall erbjuda en mer kostnadseffektiv och smidigare hantering. Många inkassobolags prislistor ser ofta likadana ut och då är det lätt att enbart jämföra priser. Vi framhåller alltid att det är viktigt att jämföra inkasseringsresultatet istället. 

Kan vi integrera oss mot er?
Vi har troligtvis det smidigaste API:et för inkasso i Sverige. Dokumentation hittar du här. Integration mot oss är kostnadsfri och vi erbjuder kompensation för det arbete ni lägger ned.

Har ni bindningstider eller årsavgifter?
Nej, vi har inga bindningstider eller årsavgifter.

Våra kunder är både företag och privatpersoner, hanterar ni båda?
Ja, vi hanterar alla typer av ärenden och anpassar hanteringen därefter. Beloppen på de fordringar vi hanterar är allt från några tiokronor till hundratusentals kronor. 

Vill du veta mer?

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig till en av våra kunniga inkassoexperter!